Nu börjar snart det nya båtåret! Det betyder att det är dags att betala medlemsavgiften till bryggföreningen för 2020

Medlemsavgiften är bestämd till 150 SEK vid årsstämman 2019. Beloppet sätts in på:
Bankgiro 5038–6911

Swishnr.1 236 511 695

Glöm inte att uppge båtplatsnummer, namn och mailadress vid betalning!

Bryggföreningen fortsätter med säkerhetshöjande åtgärder och vi vill nu förbättra kommunikationen mellan oss medlemmar. Vi ser kanske grannens båt som håller på att sjunka men vi vet knappt vem som äger båten, än mindre hur man får tag i ägaren.

Ett sätt att förbättra detta är om vi kan få så många medlemmar som möjligt att till sin mobiltelefon ladda ner "appen" Coboats.

Med hjälp av denna kan man skicka och ta emot meddelande mellan oss medlemmar och på så sätt hålla varandra informerade vad som händer i hamnen.

Med andra ord, gå in i AppStore eller på andra platser där "appar" finns och ladda ner "Coboats", öppna appen, gå in på "grupper" och sedan "sök grupp", där skriver ni Matvik och ansök.

Någon av administratörerna kommer då att godkänna er ansökan

Glöm sedan inte att fixa till er profil med båtplats, gärna mobilnummer också, då kan kommande meddelande även skickas som SMS.

I appen kan man sedan skicka meddelande till en eller flera personen MEN man kan också vid behov skicka till exempel akutmeddelande till ALLA om att "brott pågår" om någon t.ex. ser en pågående stöld.

Läs gärna mer på Coboats.se och se till att ladda ner "appen" samt ansök!!

 

 

 

 

Vädret i Matvik
Detaljerad väderprognos